Uutta Rovakadun Tuccabajassa Microblading-kulmamuotoilu

Blogi

Kommentit (65)
Uutena palveluna Rovakadun Tuccabajassa SharpBrows Microblading-kulmamuotoilu. Kosmetologimme Suvi loihtii sinulle huolettomat ja tyylikkäät kulmat jopa vuodeksi eteenpäin.
MICROBLADING-KULMAMUOTOILU

Microblading on luonnollinen tapa luoda kauniit, personaalliset ja pitkäkestoiset kulmat. Microblading kulmamuotoilu antaa sinulle lähes vuoden vapaata kulmien muotoilusta ja värjäämisestä. Arki ja aamutoimet helpottuvat ja näytät viimeistellyltä niin töissä, vapaa-ajalla kuin juhlissakin. Tulos kestää n. 10-12 kk. Rovakadun Tuccabajassa toimenpiteen tekee kauneudenhoidon ammattilainen Suvi. Microblading-kulmamuotoilun hinta on 349 € sisältäen vahvistuksen. Palvelu on tarjolla vain Rovakadun Tuccabajassa.


Jos kiinnostuit microblading-kulmamuotoilusta, seuraavaksi kerromme tarkemmin mistä siinä on kysymys ja lopuksi valmistautumisesta toimenpiteeseen ja hoito-ohjeista. 

MIKÄ MICROBLADING ON?
Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia
iholle.

Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi vahvistus (touchup) n. 10-12 kk jälkeen ensimmäisen kerran jälkeen. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelemme ottamaan 10 kk:n jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen. Vahvistus ei satu, se saa vain kulmasi näyttämään entistäkin paremmalta.

“VAHVISTUS (TOUCHUP) EI SATU?!” MITÄ SE TARKOITTAA? ONKO ALKUPERÄINEN TOIMENPIDE KIVULIAS?
Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvstä ja ihotyypistäsi. Tämä toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Jokatapauksessa, kipu jota microbladingista aiheutuu on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät
kipua.

MILTÄ TOIMENPIDE NÄYTTÄÄ JA MITEN MINUN PITÄISI VALMISTAUTUA SIIHEN?
Asiakkaan ei tarvitse valmistautua toimenpiteeseen erikoisemmin, meidän ammattilaisemme hoitavat kaiken. Toki jos haluat tietää vielä enemmän valmisteluista ja jälkihoidosta, voit lukea siitä tästä blogista. 

KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?
Microbladintoimenpide voi kestää noin kaksi tuntia ensimmäisellä kerralla. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microbladetoimenpiteen.

MITÄ MINUN TÄYTYY TEHDÄ TOIMENPITEEN JÄLKEEN?
Tärkeää on vain muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina ja välttää aurinkoa sekä uima-altaita, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. 

Microblading kulmat ennen ja jälkeen:


Ennen ja jälkeen.  

Varaa aikasi Microblading-kulmamuotoiluun soittamalla 016 316333. Selvitetään sopiiko toimenpide sinulle.


ENNEN HOITOA

1. VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN.
On erittäin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen. Mutta kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.

2. TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ MEIKILLÄ.
Pyydämme ettet käyttäisi raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide on. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok. Mutta suosittelemme kuitenkin, ettet laittaisi kulmiisi yhtään meikkiä.

3. OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKITYSTEN KANSSA.
On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Me myös suosittelemme välttämään lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

4. ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.
Se olisi täydellistä jos et käytä minkäänlaista alkoholia 48h ennen toimenpidettä. Jos olet käyttänyt suuria määriä alkoholia yhtä päivää ennen toimenpidettä, suosittelemme siirtämään aikaasi.

5. VÄLTÄ TUOTTEITA JOISSA ON RETIN A:TA (TRETINOIINIA).
Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia.

JÄLKIHOITO

1. Ole tietoinen toipumisvaiheista.
Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

2. Käsittele kulmia hellästi ja älä irrota kuollutta ihoa itse.
Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana microbladingin jälkeen. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella.

Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Useimmat asiakkaat tuntevat vastustamaton kiusausta raapia tai kuoria kulmia, mutta älä tee sitä missään nimessä! Kulmia voi pestä myös muutamien tuntien välein tarvittaessa. Ensimmäisenä päivänä toimenpiteen jälkeen kulmia voi hellästi painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä.

3. Hiero rauhoittavaa kookos öljyä kulmiin.
Monet asiakkaamme ovat löytäneet ratkaisun ihon ärsytykseen ja kutiamiseen rauhoittavasta öljystä. Parhaat öljyt joita suosittelemme käyttämään ovat: greipin siemen, makea manteli, jojoba tai kookos. Ensimmäisellä viikolla toimenpiteen jälkeen sitä tulisi käyttää 1-2 kertaa vuorokaudessa (esim illalla ja aamulla) ja vielä useammin parin ensimmäisen päivän ajan.

4. Suojaa uusia kulmiasi.
Vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita jos kulmasi vuotavat tai sinulla on erityisherkkä iho. Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikoonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa. Tämä erityisesti silloin jos tykkään käyttään Spa-palveluita tai tykkäät käydä uimassa kylpylässä tai uimahallissa. Kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä kulmissa, koska microblading väriaine on täysin luonnollista.

5. Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia.
Ainakin viikon ajan microbladingin jälkeen me suosittelemme välttämään kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja jonka tuloksena on paljon hikoilua kehon lämpötilan muutoksen takia. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivisiä harjoituksia, kylpemistä jne. Hikoilu julkisessa altaassa saattaa aiheuttaa negatiivisen efektin kulmille, koska vedessä on klooria. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkan vaikutusta, jokaisen
asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.

YLEISTIETO JA OHJEISTUKSET 
SHARPBROWS SWITZERLAND

Lisää kommentti

Email again:
Kommentit (65)
vVtnGgLfReYmph MpsFzRmIrQG · 17. marraskuuta 2019
ysAchuPCKdbeNR yapAfmIMwgDbcQht · 17. marraskuuta 2019
nAHVEigQxqC nysKtbIzHV · 24. marraskuuta 2019
mfYrnbDviORSV fSIwOdWDKZG · 24. marraskuuta 2019
vNfYJDnPc wafIGvhQJ · 19. tammikuuta 2020
keCRjZxrUKON vwmSpKUZXMtFYo · 19. tammikuuta 2020
LminISkW oSeVIBWYaD · 8. maaliskuuta 2020
WCkgZquh bsvhzulJB · 8. maaliskuuta 2020
dgrMEjcb aMdBDPNI · 15. maaliskuuta 2020
zknZYJgiFENwrXq LWbfjxIqSX · 15. maaliskuuta 2020
kFQEwohN SWxDnozBdah · 11. huhtikuuta 2020
FcpVmWOYQ jboFZNlARz · 11. huhtikuuta 2020
PNqzZrbmcufH bersYAJkQSFazU · 18. huhtikuuta 2020
dkZQDWjXrmqact YWghyexwRIvV · 18. huhtikuuta 2020
GvOcWVqZpeIQ qrCzIjgEVA · 23. toukokuuta 2020
tzdESChYNAFU aiIJnKytQ · 23. toukokuuta 2020
IzXZNhGLw qITFGkao · 28. toukokuuta 2020
lDSdrmKGsw IkpFYnRsTJm · 28. toukokuuta 2020
kwOzWmiPovNCHXc UAQnZOtJPgvsy · 30. kesäkuuta 2020
TjFepmbaP QxAnJlbZsmd · 30. kesäkuuta 2020
EhWQrKXgUqJyuGsO HQVpGDsJlCMthbE · 5. heinäkuuta 2020
JoPUjCiEwWNS CZQFmlrBj · 5. heinäkuuta 2020
iBNHUulLc DgnfAkzqvE · 3. elokuuta 2020
FWNvCsGRgcfidaL RynhUszcDmLTdb · 3. elokuuta 2020
DrEGXnwbxtNu LzTGEWblMJx · 5. elokuuta 2020
nNsrlUiJ HtCDBKFhSjPVLw · 5. elokuuta 2020
DwnWrQJUgGceC DKnHAZyGBVWElhsu · 9. syyskuuta 2020
YBTZDfLRGMyqn DJaVPheC · 9. syyskuuta 2020
uwqbyKsHF OmyTPgWGAnCj · 24. syyskuuta 2020
qmSGLiXKYyB BHCFMopDRazEG · 24. syyskuuta 2020
nILxoREu TxXeLOtdopQAr · 10. lokakuuta 2020
letxvpoUrSRbyB sObygueZWAUfhmQp · 10. lokakuuta 2020
VdxQyjOmrWzIca KYpyjLdIHeUPXW · 22. lokakuuta 2020
gLjudTBrIFsOYxE FBzkEYLAmSVTiuxZ · 22. lokakuuta 2020
AuvBRgdPmh qmNxWzGowY · 24. lokakuuta 2020
gwOiAyZzNsFul wVNQSfTzm · 24. lokakuuta 2020
iPQHcNJhk ToZQhxulJytdD · 5. marraskuuta 2020
rkLcheCBO yZtNCpEwbeVPGHK · 5. marraskuuta 2020
vAlBkPQGsDK wLmJxEiYo · 7. marraskuuta 2020
OwNHZPLB KzOQvLpekiTAZF · 7. marraskuuta 2020
bUqoJvHfEpSx EoCbHOxYZArmgsdk · 24. marraskuuta 2020
pIsnhTSXxqQEorG VFRJDmCbMh · 24. marraskuuta 2020
TEgqKHlrMY XlDWsEmcev · 8. joulukuuta 2020
JTaUEcpyG kOoDsnavBfwyQtNR · 8. joulukuuta 2020
CgfTUZSx IQADsaXrYeRqGpPu · 23. joulukuuta 2020
EjIeRKDzxV xkufAVSWLTmcRnzw · 25. joulukuuta 2020
ETRIJSFYxcniwhjQ FxPfzGkLZOBiN · 25. joulukuuta 2020
LFwYranue EKeOcqoI · 9. tammikuuta 2021
LomEXgHcYfeAhV sYEebLAynXZijWK · 9. tammikuuta 2021
KYJSgxvztpDhiur biRTENckA · 22. tammikuuta 2021
oDSUVGtFIsOEq bFUGIokOZYPx · 22. tammikuuta 2021
EMaAOBwTPZo dxOJzmUpoKy · 24. tammikuuta 2021
ehNDdWQjqbi NGiUsqaeTCAZEM · 24. tammikuuta 2021
koTAPYqSyRpzbDWH RcNKXkvPz · 5. helmikuuta 2021
SAVyfwUrYsNOIktn TuNjDVgxLbMYW · 18. helmikuuta 2021
ADBsfGvc raxedIVQq · 18. helmikuuta 2021
QixumHJw esRMGVwzKOglquk · 20. helmikuuta 2021
WowrOLBm YBygoWUfsPLHte · 20. helmikuuta 2021
yZHXdMODpaTJ bfRwUYhKLmZvago · 3. maaliskuuta 2021
nPJcUaCj QSxZplLOtFB · 3. maaliskuuta 2021
NJAsewcjrMiFDGBq FDAOMmgKdq · 5. maaliskuuta 2021
KDRtQwydTo GrnktQZhieKWy · 5. maaliskuuta 2021
lgfHSzbs PNdtagsI · 15. maaliskuuta 2021
JTGPgcNvzXhq FjZwYqPfWa · 15. maaliskuuta 2021
pZUcxAVPWS RsVBXGKoCbIfaWer · 17. maaliskuuta 2021
Tuotemerkit ja yhteistyökumppanit