Teija
Rovaniemi

Teijan ja Janikan asiakassuhde on alkanut Rovakadulla vuonna 2001. Tuccabaja oli vastikään avannut Rovaniemellä, ja Teija meni kokeilemaan uutena asiakkaana palveluita. Tuolloin hänellä oli etsinnässä kampaaja, jonka kanssa ajatukset kohtaa ja olennaista oli, että hän on tyytyväinen heti ensimmäisestä käyntikerrasta lähtien saamaansa palveluun ja työhön. Ja niinhän siinä kävi, että 18 vuoden aikana ei ole uutta kampaajaa tarvinnut etsiä.

Teijalla ja Janikalla on tänä päivänä takana vahva ystävyyssuhde, ja aikaa vietetään myös kampaamon ulkopuolella yhdessä tiiviisti. Ystävyyssuhde on muodostunut kohta 20-vuoden yhteisen taipaleen aikana, ja syventynyt ajansaatossa perhetuttavuudeksi.
Teijalla on tapana panostaa kampaukseen ja meikkiin juhliin lähtiessä, ja hemmotella itseä sitä kautta. Vanhoja muistoja on myös siltä ajalta, kun Rovakadun toimipisteessä työskenteli vielä Tiia kosmetologina ja meikkaajana, jolloin hänellä oli tapana käydä ottamassa meikki kampauksen oton yhteydessä.

Vaikka Teijalla ja Janikalla on vahva asiakassuhde, luottaa hän hiuksensa myös muiden Tuccabajan ammattilaisten käsiin tarpeen vaatiessa. Teija onkin tuttu näky viikoittain vähintään perjantaisin Rovakadun liikkeessä, jolloin hänellä on tapana hemmotella itseään, ja käydä ottamassa kestävä kampaus helpottamaan hiuksien laitosta huolehtimista. Haastattelu viikollakin Teija vierailee Rovakadun liikkeessä kolme (!) kertaa! Tämä nainen totisesti ymmärtää ammattilaisen tekemän kestävän kampauksen päälle. Teija kertoi, että parhaimmillaan kampaus kestää 3, jopa 4 päivää. Kampauksen yhteydessä hän saa myös aina jotakin spesiaalia tilanteeseen sopivaa koristetta. Teija kokeekin, että on mahtava, kun kampaaja tuntee asiakkaan ja mieltymykset läpikotaisin, ja aina voi olla varma laadusta.

Tuotteiden valinnassa hän luottaa aina siihen, että jokaiseen tilanteeseen on sopivat ja oikeanlaiset tuotteet ammattilaisen valitsemana, ilman että tarvitsee arpoa tuotteiden toimivuutta ja sopivuutta itselle.
Pälsynahon perheessä myös muut luottavat Tuccabajan palveluihin. Sitoutuneesta asiakassuhteesta kertoo myös se, että Teija arvostaa yrittäjyyttä ja palvelua, ja maksaa siitä mielellään, eikä odota automaationa ystävän palveluksia hiustenlaiton merkeissä vapaa-ajalla. Ajan saatossa on syntynyt myös molemmin puoleinen asiakassuhde, kun Tuccabaja on myös luottanut vastaavasti Pälsynahon putkiliikkeen palveluihin.

Näiden kahden hersyvän iloisen naisen yhteistoimintaa on ollut mukava seurata, ja ihana todeta kuinka asiakas -ja kampaajasuhteesta voi muodostua syvempääkin ystävyyttä ja yhteistyötä. 


Suvi
Kemijärvi/Oulu

Suvilla on pitkä asiakashistoria aivan Tuccabajan alkuajoista lähtien, ja käytännössä katsoen jo ennen sitä. Yhteistyö yhden perustajan, Juhan kanssa on alkanut jo Juhan Tuccabajan ajoilta 90-luvulta. Ensimmäisiä muistoja, joita hän muistaa on Juhan tekemä kampaus lukion vanhojenpäivä tansseihin. Tuolloin elettiin vuotta 1995.

Suvi muistaa Juhan suorapuheisena ja hyvän näkemyksen omaavana ammattilaisena, joka pyrki toteuttamaan asiakkaansa toiveet niin, että hiuksissa näkyi aina sen hetken trendit ja kampaajan omaleimaisuus. Luontaisesti vanhojenpäivästä seurasi nuoren ylioppilaan lakkiaiset vuonna 1996, ja vaikka Suvilla tällöinkin oli edelleen hiuksissa lyhyt malli, varattiin silloinkin Juhan penkkiin aika kampauksen tekoa varten.

Vuonna 2001 koitti omat häät morsiamena, ja Juha pääsi suunnittelemaan hääkampausta. Kampauksen päälinjoja varten hän antoikin Suville kaksi vaihtoehtoa, haluatko olla moderni vai perinteinen morsian? Kampaajan iloksi asiakas valitsi modernin tyylin, ja hän pääsikin toteuttamaan perinteisestä poikkeavaa kampausta. Suvi muistaa kampauksen teko hetkestä sen, kun Juha sai käsiinsä kampaukseen suunnitellun kukka materiaalin, ja hävisi omalle tuumaustauolleen pohtimaan kampauksen loppu asettelua. Lopputulema oli tietysti asiakkaalle mieluinen, ja varmasti perinteisestä tyylistä poikkeava.

Juurikin nämä kampausten otot on jääneet hyvin Suvin mieleen. Suvilla oli hiuksissa pitkään lyhyt malli, ja värimaailmana usein punaisen eri sävyjä. Ensimmäisen kerran Suvi onkin kasvattanut hiuksiaan juuri hääkampauksen laittoa varten, ja pitkä malli hiuksissa jatkuu edelleen.

Vuonna 2005 valmistui Suvin käly kampaajaksi, ja työt hän aloitti missä muualla kuin Tuccabajalla! Asiakassuhde yrityksessä siis jatkui, uuden Tuccabajalaisen Marin käsittelyssä. Suvi muistelee, että ei ole juurikaan näiden vuosien jälkeenkään asioinut muualla, kuin Tuccabajalla, vain eri henkilöiden asiakkaana.

Suvi on päässyt koko yrityksen olemassaolon ajan seuraamaan sen kasvua ja vaiheita. Tuccabajalaisten mieltä lämmittää näin pitkä asiakassuhde, ja monivaiheinen tarina kuluneilta vuosilta. Vuosien kulusta kertonee ainoastaan se, että hieman oli Suvin Oulun lentokentällä vuonna 2018 pitänyt silmiään hieraista ja miettiä, että kukas henkilö se tämä parrakas herrasmies on, joka päättäväisesti häntä kohti lähestyy… No Juhahan se, joka tunnisti oitis vanhan asiakkaansa, ja saapui kuulumisia vaihtamaan. :)

Tuotemerkit ja yhteistyökumppanit